Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
možda u polufinalu

Perišić se oglasio: "Osjećam se bolje i možda još zaigram na Euru!"

Ivan Perišić je poslao poruku navijačima i suigračima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kasno sinoć je objavljeno da Ivan Perišić propušta Španjolsku jer je dobio koronavirus. Hrvatski napadač se nalazi u desetodnevnoj izolaciji u hotelu u Rovinju, a odlučio se javno oglasiti.

Perišić se javio navijačima i poslao lijepu poruku. Hrvatski napadač se nada da će još igrati na ovom Euru.

gol expired Enrique kaže kako Hrvatska ima istog izbornika i zna kako će krenuti: ''Dobro ih poznajem'' divider

''Kako što svi već znate, pozitivan sam na korona virus. Hvala svima na porukama podrške. Osjećam se dobro, ali jako sam tužan jer sutra neću moći pomoći Hrvatskoj. Na krilima podrške nevjerojatnih navijača, siguran sam da će momci odigrati sjajnu utakmicu. I tko zna, možda zaigram još na ovome Euru'', napisao je Ivan Perišić na Instagramu.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić je otkrio kako je razgovarao s Perišićem nakon što je saznao da mora u samoizolaciju zbog pozitivnog nalaza.

"Teško mu je i žao mu je. Za ovo je živio, bio je u sjajnoj formi. Bio je to šok za sve nas, ostali smo bez najboljeg igrača iz grupne faze natjecanja, ali to je život. Moramo se prilagoditi, moramo sutra igrati i za njega," istaknuo je izbornik svjetskih doprvaka.

Glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak je otkrio kako Perišić ima blage simptom i kako se dobro osjeća.

"Ivan se osjeća dobro, ima blage simptom. Jučer je imao bolove u leđima zbog čega smo ga odmah izolirali i prije nego što su stigli rezultati testa," kazao je glasnogovornik HNS-a.

"Mi se prema Uefinom protokolu nismo dužni dodatno testirati, niti to Danci od nas traže. Ne očekujemo novo testiranje, već redovno ako prođemo Španjolsku," dodao je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider