Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vegeta donosi

KVIZ Znate li tko je sve bio kapetan, a tko najbolji strijelac Hrvatske na Euru? Neki odgovori mogli bi vas iznenaditi

Nogomet je vrlo komplicirana igra koja se može pojednostavniti na tri dijela - obranu, vezu i napad. Od te tri faze napad je svakako najvažniji. Možete imati najbolju obranu na svijetu, ali bez golova ne možete doći do dobrih rezultata.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska na ovom Euru ima barem nekoliko golgetera koji će roštiljati protivničke obrane poput Rebića, Kramarića ili Petkovića, a oni su samo posljednji u nizu velikih hrvatskih napadača koji imaju priliku trpati na Europskim prvenstvima.

Kada pričamo o hrvatskim golovima na Eurima, svakom je prva asocijacija lob Davora Šukera, ali koliko doista znate o najboljim našim golgeterima? Hrvatska je do sada pet puta nastupila na europskim prvenstvima (1996., 2004., 2008., 2012., 2016.), a svaki je put imala jednog igrača na listi najboljih strijelaca, osim 2004. kada su čak četiri Hrvata zaslužila tu čast.

Upravo vas to pitamo u današnjem kvizu, a da stvar ne bude totalno lagana za one najveće znalce, tražimo i imena kapetana hrvatskih ekipa sa svih pet Eura na kojima smo nastupili.

 

Osim toga, ovaj kviz omogućuje Vegeta, koja će vas osim za najbolji roštilj s vatrenom navijačkom ekipom opremiti i za iduće tekme ili Euro ako se u razdoblju trajanja ovog Europskog prvenstva (od 11. 6. do 11. 7.) okušate u njihovu nagradnom natječaju i naravno osvojite glavnu nagradu – sjajni televizor. Detalje Vegeta nagradnog natječaja pročitajte ovdje

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Vegeta po najvišim profesionalnim standardima.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider