Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
koliko ste dobar prognozer

Zaigrajte Golmaniju! Prognozirajte rasplete i prvaka na Euru te osvojite vrijedne nagrade

Uoči Europskog prvenstva u nogometu gol.hr vam predstavlja još jedno izdanje Golmanije.

Golmanija (Foto: GOL.hr)

Baš kao i uoči prethodnih velikih nogometnih natjecanja, gol.hr je za svoje čitatelje pripremio još jedno izdanje popularne Golmanije. Prije tri godine na Svjetskom prvenstvu sudjelovalo je na tisuće igrača koji su prognozirali poretke po grupama te rasplet nokaut-faze i konačnog prvaka.

Vaše prognoze bit će moguće popuniti do početka 2. kola natjecanja po skupinama, točnije do 16. lipnja u 14 sati, sat vremena priče prve utakmice 2. kola. Osim poretka u svakoj od šest grupa, prognozirate i poredak najbolje četiri reprezentacije od trećeplasiranih.

Na taj način ćemo automatski dobiti i parove osmine finala, a onda opet sve do finala vi birate pobjednike svakog kruga nokaut-faze i na kraju samog osvajača Eura.

Odigrajte Golmaniju i izazovite prijatelje

Pobjednik je onaj koji tijekom prvenstva pogađanjem raspleta skupina i nokaut-faze skupi najviše bodova, a sistem bodovanja je sljedeći:

 - Svaki pogođeni plasman reprezentacije u grupnoj fazi + poredak trećeplasiranih reprezentacija = 1 bod - ukupno mogućih bodova 28
 - Svaki sudionik osmine finala = 0,5 bodova - ukupno mogućih bodova 8
 - Svaki sudionik četvrtfinala = 2 boda - ukupno mogućih bodova 16
 - Svaki sudionik polufinala: 4 boda - ukupno mogućih bodova16
 - Svaki sudionik finala = 8 bodova - ukupno mogućih bodova 16
 - Prvak = 16 bodova - ukupno mogućih bodova 16
 - Ukupno bodova: 100

Ukoliko bude više natjecatelja s istim brojem bodova na kraju natjecanja, bolje plasirani je onaj koji se prije registrirao.

Konačni poredak igrača biti će poznat nakon završetka Europskog prvenstva. Kako bi korisnik mogao pratiti svoju statistiku i skupljene bodove, potrebno je registrirati se. Nakon svake faze natjecanja (skupine, osmina finala, četvrtfinale, polufinale, finale) bit će objavljeni bodovi koji će se moći vidjeti u tablici – poredak igrača.

Prva tri najbolja igrača osvojit će vrijedne nagrade među kojima su dres hrvatske reprezentacije, gol.hr majica s kapuljačom, nogometna lopta i gol.hr majica s kratkim rukavima.

No najbolje da sva pravila provjerite na samoj stranici i zaigrate Golmaniju te se svojom prognozom pohvalite putem Facebooka i tako izazovete prijatelje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider