Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte manevar

Mourinho, ovako se to radi: Dalić odlučio parkirati ne jedan već dva autobusa

Iz Rovinja se iz kampa reprezentacije za Dnevnik Nove TV javio Saša Lugonjić.

Izbornik Dalić odlučio je uoči utakmice Hrvatske i Češke pomaknuti početak treninga sat vremena unaprijed, jedan manevar koji je izveo i dva dana uoči utakmice s Engleskom. Želio je koliko-toliko sakriti ono što uigrava.

Izbornik je dan nakon utakmice u Londonu izrazio nezadovoljstvo činjenicom kako je on sam na sam dan utakmice saznao kako će, na primjer, Trippier igrati lijevog beka, a Southgate je hrvatski sastav znao dva dana ranije.

Parkirani autobusi

Problem je pozicija rovinjskog stadiona koji je malo ukopan. Teren se vidi s ceste i s okolnih lokacija i na taj način je teško sakriti stvari koje se uigravaju. To je nešto atipično za kampove na prvenstvima, sjećam se onog u Rošćinu prije tri godine u Rusiji, tamo ništa niste mogli vidjeti.

Pokušali su toj lošijoj strani rovinjskog kampa doskočiti ljudi iz HNS-a tako što su parkirali kamione i autobuse te tako blokiraju pogled sa ceste. Vidjet ćemo hoće li češki izbornik znati manje od engleskog za utakmicu u petak.

Hrvati i Česi se hvale

Ćorluka je pred novinarima pohvalno govorio o Češkoj, ali su i oni hvalili Vatrene.

''Hrvatska je vrlo kreativna u fazi napada, tehnički su jako dobra momčad. Mislim da neće ići previše na duga dodavanja, htjet će spustiti loptu na zemlju. Što se tiče Luke Modrića, on je njihov najvažniji igrač. On je mozak momčadi, razigravač, dobro otvara prsotor, morat ćemo ga dobro pokrivati'', kaže češki reprezentativac, Ondrej Čelustka.

Barišić jedini ostao u Rovinju

Hrvatska u prijepodnevnim satima putuje u Glasgow, a vraća se odmah nakon utakmice u petak. U avionu će biti svi osim Borne Barišića, ali to nije iznenađenje jer je odvojeno trenirao zbog ozljede i odluka je provodi terapije u Rovinju. Možda se oporavi za nastavak natjecanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider