Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Greška koju svatko vidi'

VIDEO Slučaj Halilović: 'To je nepojmljivo, nešto tu ne štima!'

Poznavatelji nogometa složni su u razmišljanju da je Alen Halilović morao ići u Francusku.

"Za mene osobno je to jedno malo iznenađenje jer mislim da se trebala respektirati njegova sezona u Primeri. A posebno ako uzmemo u obzir da je on vrlo mladi igrač, 20-godišnjak, da je on jedna perspektiva hrvatskog nogometa i da jedno tako veliko natjecanje bi za njega bio jedan veliki benefit, a siguran sam da je i mogao pomoći reprezentaciji u pojedinim utakmicama", smatra Branko Ivanković.

Halilovići pred 'eksplozijom': Hoće li Čačić požaliti i što se krije iza kulisa?

Slično razmišlja i čovjek kojem je Ivanković bio asistent u Francuskoj na SP-u 1998. - Miroslav Blažević.

"Ovo odsustvo Halilovića je nepojmljivo za svakog mog kolegu, a za mene osobito. Bit će vrlo teških situacija na Europskom prvenstvu. Taj mali je rođen da bude đoker, da kad ništa ne ide on je u stanju sa svojim kapacitetom eliminirat jednog, dvojicu, napravit haos! I sad on nije mogao ući u taj popis, nešto mi tu ne štima!"

Legendarnih11

A da nešto ne štima misli i nogometni analitičar GOL.hr-a Ivica Medo.

"Što se točno događalo iza kulisa za sada znaju samo Čačić i Halilović. Iz najbliže Halilovićeve okoline dolazile su slutnje i očekivanja da bi to moglo tako završiti. Neki su to tumačili malom paranojom, nesigurnošću možda, ali na kraju se pokazalo da je to bio priično dobar osjećaj."

Čudno je da su Rog i Ćorić ispred Halilovića

Na popisu putnika za Francusku su Dinamovi Rog i Ćorić, također mladi,perspektivni igrači, no ipak je čudno da su ispred Halilovića.

Golmanija

"Oni kao igrači nisu sporni. No, ako kompariramo njih i Halilovića onda se dovodi u pitanje zašte se vode oni, a ne Halilović. Halilović ipak igra u najjačoj ligi na svijetu, po mom mišljenju u Sporting Gijonu, a oni u Dinamu. HNL i Primera se ne mogu uspoređivati, oni imaju podjednaku statistiku, ali usporedba HNL i Primera je prilično izlišna, to svi znamo", napominje Medo.

'Pogreška koju svatko vidi'

Alen Halilović i njegova obitelj nisu željeli ništa komentirati, a najteže će biti izborniku Čačiću ukoliko se njegova procjena pokaže krivom u nekom ključnom trenutku na Euru.

"Jer to nije neka banalna pogreška, to je pogreška koju vidi svaki iole poznavalac nogometa u Hratskoj", upozorava legendarni Ćiro.

No, izbornik reprezentacije misli drugačije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider