Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ratnik na klupi

U utakmici 100%: Ovaj će vam video otkriti zašto je Conte toliko poseban

Lako je povjerovati u to da će Conte u kratkom roku razbijenu vojsku sa Stamford Bridgea dovesti u red.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo su se jedni engleski navijači imali čemu veseliti u ponedjeljak, na dan kada su 'Tri lava' ispala s Eura od Islanda. Jasno, govorimo o poklonicima Chelseaja, koji su nešto ranije ponovo imali priliku vidjeti kakav im to sjajan trener stiže u klub.

Unatoč tome što se mnogi slažu da Italija ima jednu od 'najmršavijih' generacija u povijesti, Antonio Conte je još jedanput pokazao svu raskoš svog talenta i odveo Azzurre u četvrtfinale.

U ponedjeljak predvečer je s 2:0 pao aktualni europski prvak Španjolska, onaj isti koji je u finalu prošlog Eura s čak 4:0 pomeo Talijane u Kijevu.

Ukratko prepričano, Azzurri su opet odigrali taktički besprijekorno, uz toliko trke i discipline da neće začuditi ukoliko Contea na kraju proglase najboljim izbornikom turnira.

Čovjek neosporno zna znanje, a koliko je u njemu žara i energije dok vodi utakmice, otkrit će vam i sljedeća snimka koju je u srijedu ujutro netko postavio na Vimeo.

Podsjetimo, Conte je u travnju potpisao trogodišnji ugovor s Chelseajem i lako je povjerovati u to da će u kratkom roku razbijenu vojsku sa Stamford Bridge dovesti u red. 

Antonio Conte highlights vs Spain from Juventus on Vimeo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider