Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne, nije terorizam

VIDEO Jedno pitanje u taboru Vatrenih strši iznad svega

Iz Deauvillea u kojem je smještena hrvatska nogometna reprezentacija u Dnevnik Nove TV javio se reporter Nove TV Stipe Sladoljev.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nalazimo se u Deauvilleu, na kojemu je prvog dana bio otvoreni trening. Ako su još tada bili detaljni pregledi i navijača i novinara, možete misliti što će biti kada krenu utakmice.

Iako je nogometno uzbuđenje takvo da novinari i igrači mnogo više misle na nogomet nego na moguće terorističke napade, realno ta opasnost postoji i sve sigurnosne mjere poduzete su baš s obzirom na tu opasnost.

Hrvatskih navijača očekuje se u nedjelju oko 10 tisuća na stadionu Park prinčeva i tko zna koliko još širom grada. Njihov dolazak, boravak i ponašanje bili su tema press konferencije gdje su dobili upute za mogući boravak.

Hrvatska nogometna reprezentacija imala je u četvrtak jedan trening.

Je li Čačić 'blefirao'?

Iz Čačićevog današnjeg poteza treba protumačiti što je time htio pokazati. Podijelio je igrače u dvije skupine po 10, bez vratara, i po sastavu igrača moglo se vidjeti na koju prvu jedanaestoricu računa. Prema onome što se moglo vidjeti, Marko Pjaca ispada iz početne postave i seli na klupu. Na desnoj strani veznog reda igrao bi Marcelo Brozović, a onda bi onog zadnjeg veznog preuzeo Milan Badelj. Ona druga dvojba, ona na lijevom beku, riješena je u korist Ivana Strinića, a Šime Vrsaljko ostaje na klupi.

Golmanija

Kad sam rekao 'to se treba protumačiti', mislim da ostaje pitanje je li to zapravo Čačićeva odluka ili je htio poslati namjerno pogrešnu informaciju protivnicima.

Utakmicu protiv Turaka vrlo hrabro su najavili Ivan Perišić i Domagoj Vida.

Sva tri hrvatska protivnika su od četvrtka u Francuskoj. Turska je stigla još dan prije Hrvatske, a stigli su i Španjolci i Česi, logično, jer oni svoju utakmicu igraju u ponedjeljak.

Inače, Španjolci su na Euro ispraćeni sumnjama jer su u generalnoj probi izgubili od Gruzije te nisu pokazali zašto su prvi favorit skupine.

Legendarnih11
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider