Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'bio sam tamo'

VIDEO Nije normalan: Bilić 'uništio' Matthausa nakon hrvatske pobjede

Slaven Bilić i dalje radi kao stručni sukomentator ITV Sporta, te i dalje oduševljava gledatelje diljem Europe...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već po starom dobrom običaju, bivši izbornik Hrvatske Slaven Bilić briljirao je kao stručni sukomentator ITV Sporta. Za razliku od prošlog puta kada se popeo na stol u trenutku kada je njegov igrač Dimitri Payet zabio pogodak Albaniji za 2:0, Bilić je ovoga puta ostao sjediti, no to nije umanjilo genijalnost njegove reakcije.

U studiju je bio legendarni nogometaš Njemačke Lothar Matthaus, koji je komentirao susret Hrvatske i Španjolske.

"Hrvatska izgleda zastrašujuće dobro zar ne?", upitao je voditelj emisije.

"Oni su uvijek opasni. Ja sam svoje posljednje Svjetsko prvenstvo igrao 1998. godine u Francuskoj i ispali smo od Hrvatske u četvrtfinalu", rekao je Matthaus.

Raspored, rezultati i tablice

S obzirom da je zaboravio spomenuti rezultat Bilić, koji je sjedio do njega, rukama ga je podsjetio koji je bio rezultat (3:0) i dobacio.

"Bio sam tamo".

To je jako nasmijalo sve u studiju, no ne toliko i njemačku legendu, koja je nastavila nabrajati 'uspjehe' njegove reprezentacije protiv Hrvatske.

"U Austriji i Švicarskoj 2004. godine opet smo izgubili od Hrvatske", podsjetio je Matthaus, a Bilić njega ponovno gestikulirajući rukama na rezultat koji je bio.

"Hrvatska uvijek ima sjajne igrače i sjajnu momčad i njezini igrači uvijek igraju u velikim momčadima", zaključio je Matthaus.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider