Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tuga i nevjerica

VIDEO Navijači i sportaši utučeni nakon sramote: 'Taoci smo šačice debila'

Bilo je to idealnih 85 minuta na stadionu Saint Etiennea, a onda je sve prave navijače snašao 'hladan tuš'...

Navijači koji su sjajno bodrili našu reprezentaciju i protiv Turske i protiv Češke ostali su šokirani i utučeni scenama koje su se odvijale posljednjih 15-ak minuta jučerašnje utakmice u Saint Etienneu. Huligani su s tribine gdje su bili smješteni hrvatski navijači bacili desetak baklji na travnjak, te nekoliko petardi od kojih je jedna zamalo ozlijedila redara.

Tuga, razočaranje, nevjerica... to su samo neke emocije koje su se mogle iščitati kod naših navijača koji su stali pred kameru Nove TV i odgovorili na jednostavno pitanje reportera Stipe Sladoljeva: 'Kako se osjećate?'.


"Mi ispadamo nekakvi taoci tih 20-30 debila! Šta reći? Dolazimo, trošimo novce, vrijeme, a zbog koga?!", pita se Matko.

"Ja sam jučer 15 sati vozio ovdje da bi se sramotio sad ovdje pred cijelim svijetom", rekao je Milan.

"Neznamo ni tko su ni što su, ni što rade. Znam da su pokvarili ovu lijepu atmosferu da se svi veselimo i radujemo. Jako tužno i ružno", kaže Tomislav, na kojeg se nadovezao njegov prijatelj.

"Mene je bilo sramota nosit ovaj dres pored njih ovakvih!"

"Znaju se oni i u Splitu i u Zagrebu, znači svi se znaju! Sramote nam državu, sramote nam narod, sve nam sramoti 30 ili 50 ljudi", kaže utučeni Jurica.

"Sram je mene i mislim da je sram 99 posto ljudi. Ovi koji su to napravili vjerojatno imaju neke razloge, ali ne može odobravati i objašnjavati takve stvari", zaključuje Kristijan.

Svoje viđenje događaja s utakmice dali su i brojni sportaši, a pred kameru Nove TV, u razgovoru s novinarom Ivanom Forjanom, stali su Franjo Arapović, Zoran Primorac i Krunoslav Jurčić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider