Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zadovoljio izbornika

Pjaca: Mislim da nam je ovo koristilo, to je važno uoči velikog natjecanja

Hrvatska nogometa reprezentacija je u subotu na Rujevici pobijedila San Marino s 10:0 u posljednjoj provjeri uoči Europskog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čačićevi izabranici na drugoj strani imali su slabog protivnika, ali bez obzira na to, odigrali su prilično dobro i raspucali se.

''Mislim da je utakmica bila odlična, oborili smo rekord i to je lijepo, koliko god se govorilo da nam San Marino nije pravi test. Mislim da nam je ovo koristilo, da steknemo osjećaj za ulazak u šanse i postizanje pogodaka te samopouzdanje, što je važno uoči velikog natjecanja'', rekao je Marko Pjaca nakon susreta.

Dinamov nogometaš upisao se i u strijelce, bio je prilično raspoložen i zadovoljio izbornika.

''Možemo reći da je ovo bila trening-utakmica, ali bili smo jako dobri. San Marino je manje kvalitetan, no bili smo jako motivirani, iskoristili svaku minutu i to je rezultiralo s ovih 10:0. Hvala svim navijačima koji su nas pratili na pripremama i na utakmicama'', rekao je igrač Dinama i hrvatske reprezentacije.

Pjaca je utakmicu započeo na desnoj strani, ispred Srne, ali se tijekom utakmice rotirao s Perišićem.

''Što se moje pozicije tiče, ja ću igrati što god izbornik kaže, i stopera i vratara ako treba. Navikao sam u klubu igrati lijevo, no nije mi nikakav problem igrati desno'', zaključio je hrvatski ofenzivni veznjak.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider