Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
internet 'ubija' zazu

Što mu je to trebalo? Pelle provocirao Neuera pa se osramotio

Italija je imala 'break' kod raspucavanja jedanaesteraca, a onda je Pelle napravio sasvim nepotreban potez...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemačka je pobijedila Italiju u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Francuskoj nakon što je manje lošije izvodila jedanaesterce. Čak četvorica Talijana promašila su udarac s bijele točke, te tri Nijemca. Mnogi su nakon devet serija kaznenih udaraca zaključili da je to bilo jednog od najgorih izvođenja jedanaesteraca u povijesti velikih natjecanja! I nisu u potpunosti u krivu...

Najzapamćeniji će ostati promašaji Simonea Zaze, čovjeka koji je ušao u 120. minuti produžetka samo kako bi izveo jedanaesterac, i Graziana Pellea. Internet je 'uništio' Zazu zbog smiješnog zaleta prema lopti, a potom i velikog promašaja. No Pelle je potom podigao ljestvicu gluposti za dvije tri razine više.

Napadač engleskog Southamptona odlučio se prilikom uzimanja zaleta obratiti jednom od najboljih vratara svijeta Manuelu Neueru.

"Ostani gdje jesi", rekao je Pelle i rukama gestikulirao da će pucati 'panenku'.

Zaletio se prema lopti, zastao i onda poslao loptu osjetno pored desne Neuerove vratnice. Podsjetimo, Italija je u tom trenutku imala 'break' prednosti u raspucavanju jedanaesteraca i sve što je Pelle trebao napraviti je ostati koncentriran, a ne ulaziti u sasvim nepotrebni 'trash talk'.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider