Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ljetni transferi

Griezmann nehotice odao da odlazi u Chelsea?

Upućeni tvrde da će Chelsea morati Atleticu na stol staviti čak 63 milijuna funti kako bi aktivirao klauzulu u Griezmannovom ugovoru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Antoine Griezmann, 25-godišnji napadač madridskog Atlética i francuske reprezentacije, možda je nehotice otkrio svijetu da namjerava nastaviti karijeru u londonskom Chelseaju.

Naime, napadač je neposredno nakon pobjede nad Albanijom sasvim slučajno snimljen kako u zrakoplovu igra popularnu igru Football Manager, što samo po sebi ne bi bila vijest da kadar nije otkrio kako Griezmann vodi momčad sa Stamford Bridgea koju će ovoga ljeta kao menadžer preuzeti Antonio Conte.

Da je Chelsea zainteresiran za Griezmanna i nije neka velika tajna, međutim još uvijek nije poznato je li klub u vlasništvu Romana Abramoviča spreman aktivirati klauzulu u njegovom ugovoru i Atleticu isplatiti 63 milijuna funti.

Bilo kako bilo, prizor je među navijačima Chelseaja probudio nadu da će momčad biti osnažena jednim od najatraktivnijih igrača današnjice, međutim da ipak ne treba prerano donositi zaključke, podsjeća identičan slučaj od prije dvije godine.

Tada je Paul Pogba uhvaćen kako igra Football Manager u modrom dresu, međutim Chelsea do danas nije uspio realizirati taj transfer iako i stasitog veznjaka navodno drži na popisu željenih igrača.

benGOLka

Pogledajte prizor zabilježen u zrakoplovu i objavljen na YouTube profilu Francuskog nogometnog saveza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider