Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Španjolci traže krivca

VIDEO Modrić rekao Subašiću gdje će Ramos pucati

Španjolci se ne mogu pomiriti s porazom od Hrvatske pa traže krivca za to...

Španjolska Marca pronašla je 'krivca' za poraz Španjolske od Hrvatske (2:1) u posljednjoj utakmici skupine D Eura u Francuskoj. Kriv je sudac Bjorn Kuipers, odnosno Danijel Subašić, odnosno Ivan Rakitić i Tin Jedvaj...

Španjolska je u 72. minuti dobila poklonjeni jedanaesterac od suca, nakon što je Aduriz gurnuo Vrsaljka na Davida Silvu koji je potom pao kao pokošen. Kuipers je bez problema pokazao na bijelu točku, no pravda je u konačnici bila zadovoljena.

Prilikom udarca koji je izveo Sergio Ramos naš vratar Danijel Subašić izašao je, prema grafici Španjolaca, gotovo 180 centimetara od svoje gol-linije što po pravilima nije dozvoljeno. Svi vratari to rade, ali ne baš toliko. Na fotografiji se vidi da Kuipers nije gledao Subašića već da je gledao u smjeru Ramosa.

U trenutku kada Ramos puca Rakitić i Jedvaj već su debelo zagazili u kazneni prostor, a potonji je čak i izbio loptu ispred Davida Silve koji je trčao na odbijanac.

Španjolci definitivno imaju razloga za žalit se, ali ako ćemo biti iskreni - jedanaesterac nisu trebali ni dobiti!

Spomenimo i zanimljiv detalj koji se dogodio prije udarca Sergija Ramosa. Kapetan Darijo Srna došao je do Subašića i nešto mu šapnuo na uho. Prije nego je to napravio Luka Modrić viđen je kako uz aut-liniju dobacuje Srni što da prenese Subašiću. Podsjetimo, Modrić i Sergio Ramos suigrači su iz Real Madrida, pa ako netko zna kako stoper španjolske reprezentacije puca jedanaesterce, onda je to naš veznjak.

Recimo i da je Subašić ispod svog dresa imao majicu s posvetom preminulom najboljem prijatelju i bivšem suigraču iz Zadra Hrvoju Čustiću.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider