Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte lijepi doček

Više od tri tisuće navijača na treningu reprezentacije u Sv. Martinu na Muri

Hrvatska nogometna reprezentacija Zagreb je zamijenila Sv. Martinom na Muri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dolazak Vatrenih na startu priprema za Euro u Francuskoj izazvao je ogroman interes lokalnog stanovništva i dolazak vise od tri tisuće navijača na prvi trening Čačićeve momčadi. Sudeći prema onome sto je svjedočila naša ekipa, došlo bi i mnogo više ljudi da je bilo prostornih kapaciteta na terenu NK Poleta. Da bi zauzeli najbolja mjesta, neki su pristigli i dva sata ranije.

I dok je reprezentacija u određenim dijelovima Hrvatske izgubila status u kojem je godinama uživala, ovdje u Međimurju, na samom hrvatskom sjeveru,Vatreni su dočekani na najtopliji mogući način. Ovakav tip podrške velika je stvar i za same reprezentativce.

''Stvarno je ovo lijepo. Drago mi je što ćemo uveseliti ove ljude našim dolaskom, žao mi je samo što nisu ove najveće zvijezde s nama da im bude još ljepše. I nadam se da ćemo svi uživati u treningu'', rekao je Duje Čop, a Marko Rog dodao:

''Tu sam blizu doma i drago mi je vidjeti sve te ljude koji su nas došli podržati i nadam se da će uživati u našem treningu.''

Što se tiče samih priprema, dolazak u Terme Sv. Martin označava početak ozbiljnog rada. Pred Vatrenima je najnaporniji dio 20-dnevnih priprema. Duje Čop odradio je kvalitetnu sezonu u Španjolskoj. Za svoju Malagu upisao je 31 nastup te sedam golova i tri asistencije.

''Znamo da je Miljenko Rak jedan od najboljih stručnjaka na svijetu, on će sigurno to najbolje pripremiti. Mislim da je ovo više da budemo svi skupa'', kaže Čop.

Marko Rog pak jedan je od najmlađih u redovima Čačićeve momčadi.

''Dat ću sve od sebe, trudit ću se. Kako god izbornik odluči, ja se neću ljutiti, za mene ima vremena.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider