Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
očekuje se odluka uefe

Šestorica na poštedi, no osmijeh se vratio: Modrić najozbiljnije ozlijeđen

Hrvatski reprezentativci vratili su se treninzima nakon remija protiv Češke u sklopu 2. kola skupine D Europskog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se u svoju bazu u Deauvilleu odradivši prvi trening nakon dvoboja protiv Češke (2-2) kojeg su obilježili neredi hrvatskih huligana.

Na treningu nije bilo čak šestorice prvotimaca. Trening u Parc de Loisirsu propustili su Luka Modrić, Mario Mandžukić, Domagoj Vida, Ivan Perišić, Vedran Ćorluka i Marcelo Brozović.

Modrićeva situacija je najozbiljnija i on po svemu sudeći neće biti spreman za utakmicu posljednjeg kola skupine D protiv Španjolske.

"Luka ima zamor mišića. Par dana će biti pod terapijama i vježbat će slabijim intenzitetom. Po svemu sudeći propustit će utakmicu protiv Španjolske," kazao je dr. Boris Nemec.

Ćorluki se opet otvorila rana na glavi koju je zadobio u dvoboju protiv Turske, dok su ostali dobili poštedu.

Hrvatska reprezentacija nakon dva kola ima četiri boda i praktički je osigurala plasman u osminu finala, međutim u hrvatskom taboru sa zebnjom čekaju vijesti Disiplinske komisije Uefe koja će odlučivati o "slučaju Saint Etienne" i divljanju skupine hrvatskih huligana na tribinama stadiona Geoffroy Guichard.

Raspored, rezultati i tablice
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider