Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
puno pričate, a koliko znate?

GOLmanija se vratila: Traže se nogometni stručnjaci, prognozirajte rasplet Eura!

Čitatelji GOL.hr-a opet se mogu natjecati u prognoziranju nogometnog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu prije dvije godine te Lige prvaka te jeseni, na GOL.hr vraća se popularna GOLmanija. Vrijeme je da se nogometni stručnjaci opet dokažu i ovaj put prognoziraju rasplet Eura u Francuskoj.

GOLmanija je interaktivna aplikacija u kojoj imate priliku pokazati svoje nogometno znanje na način da prvo prognozirate točan poredak skupine, tko će proći u nokaut fazu, zatim u četvrtfinale pa u finale i, končano, tko će osvojiti Europsko prvenstvo.

To je prvi dio igre, a ako mislite da je to lako, čeka vas i onaj nešto teži. U drugom dijelu aplikacije imate priliku prognozirati točne rezultate svih utakmica EP-a. Već sada je moguće dati prognoze za prvo kolo, a svako iduće bit će 'otključano' dva dana prije samog početka kola.

U odnosu na prethodna izdanja, aplikacija je unaprijeđena te sada imate priliku prijaviti se putem Facebooka, vidjeti koji vaši prijatelji igraju i kako stoje u poretku. Možete izazvati prijatelje da se natječu s vama, prognoziraju rezultate, a vi ćete u svakom trenutku moći vidjeti njihovo bodovno stanje i poziciju.

Lako je pričati što bi bilo kad bi bilo. Sada je prilika da konačno vidite tko je od vaših prijatelja pravi poznavatelj, a tko samo puno priča. I da, na kraju svakog kola, najbolje igrače čekaju nagrade.

Uključite se u GOLmaniju i prognozirajte rasplet Eura u Francuskoj!
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider