Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
optimizam među čitateljima

GOLmanija krenula furiozno: Evo tko je zasad vaš favorit za osvajanje Eura

U nepuna dva dana od starta novog izdanja već je više od tri tisuće zaigralo GOLmaniju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije ni 48 sati prošlo, a GOLmanija je već dobila favorita. Više od tri tisuće čitatelja GOL.hr-a prognoziralo je rasplet Eura, od konačnih mjesta u skupinama preko okršaja u nokaut fazi pa sve do samo finala i konačnog pobjednika Europskog prvenstva.

Većina vas je za novog prvaka prognozirala domaćina Francusku, a na drugom mjestu je Hrvatska. Svjetski prvaci Nijemci su na trećem mjestu, a onda slijedi aktualni europski prvak Španjolska, pa Engleska i tako dalje.

Najčešće prognozirano finale bilo je ono između Španjolske i Francuske, pa Španjolske i Njemačke, Engleske i Francuske, čak u Hrvatske i Francuske.

No, GOLmanija je tek krenula i očekujemo još tisuće vaših prognoza koje mogu biti zabilježene i službeno 'ovjerene' putem Facebooka sve do početka samog prvenstva. Od tada ćete moći pogađati samo rezultate pojedinih utakmica koje može prognozirati već sada.

Golmanija

Tako ste u ova dva dana od starta igre za utakmicu Turska – Hrvatska bili prilično optimistični. Čak 81% odnosno četiri petine čitatelja GOL.hr-a misli da hrvatska reprezentacija pobjeđuje. Samo 5% je onih koji misle da će slaviti Turci, a 14% je dalo 'neriješenu' prognozu. Najpopularniji rezultat je pobjeda Hrvatske 2:1, pa 2:0, 1:0…

Uključite se u GOLmaniju i prognozirajte rasplet utakmica i konačnog pobjednika Eura. Izazovite prijatelje na Facebooku jer sada je prilika da konačno vidite tko je pravi poznavatelj, a tko samo puno priča.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider