Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
na tisuće igrača

Vaše prognoze u GOLmaniji: Francuska prvak, Hrvatska pobjeđuje Tursku

Euro 2016 počinje večeras, ali to nije kraj vaših prognoziranja europskog prvaka u GOLmaniji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Itekako se zahuktala GOLmanija u koju se dosad uključilo preko osam tisuća naših čitatelja. To znači i osam tisuća prognoza novog ili starog europskog prvaka. Odlučili smo ipak ne stati s prognozama početkom prve utakmice na Euru te smo omogućili da izaberete svog favorita sve do kraja prvog kola odnosno 14. lipnja.

Tražimo nogometnog stručnjaka, najboljeg među tisućama prijavljenih, a podsjećamo vas i da osim pobjednika Eura možete iz kola u kolo prognozirati ishode utakmice. I u tom dijelu GOLmanije netko će biti najbolji, pa da vidimo jeste li baš vi taj koji o nogometu zna najviše.

U mnogim anketama diljem Europe, od stručnjaka do navijača, većina se slaže kako je domaćin Francuska najveći favorit natjecanja. To u većini smatraju i igrači GOLmanije koji su pak na drugo mjesto stavili Hrvatsku. Navijački ili realno, nije ni bitno, naši su nogometaši u vašim prognozama prvaka ispred svjetskog prvaka Njemačke i aktualnog prvaka Europe Španjolske.

Kada je riječ o prognozama utakmica prvog kola, za prvu utakmicu Eura između Francuske i Rumunjske najčešća prognoza je 2:0 za domaćina. U okršaju Talijana i Slovaka prognozirali ste najviše puta remi 1:1, dok po većini vas Englezi pobjeđuju Ruse 2:1.

Zanimljivo, za utakmicu Turska – Hrvatska najčešći rezultat je 1:2.

Zaigrajte GOLmaniju odmah, prognozirajte konačnog pobjednika i rezultate prvog kola Eura. Izazovite prijatelje i na Facebooku im pokažite tko je bolji prognozer i veći nogometni stručnjak.
 

Golmanija

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider