Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliko slavlje

Deschampsa ponijela atmosfera nakon utakmice, Francuska ovo nije vidjela 58 godina

Francuski izbornik Didier Deschamps imao je razloga za veselje nakon povijesne pobjede nad Njemačkom 2-0 u polufinalu Europskog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva gola Antoinea Griezmanna i neprobojna obrana bili su dovoljni da domaćin savlada reprezentaciju Njemačke koja je bila dominantna većim dijelom utakmice ali nije uspjela zabiti pogodak. U finalu u nedjelju Deschampsova momčad će igrati protiv Portugala koji je izgubio zadnjih deset utakmica protiv Francuske.

"Imamo tri dana do finala, to je vrlo kratak period ... ovo je bio važan korak za nas, ali najvažniji korak je u nedjelju. Učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo u nedjeljnu utakmicu ušli u najboljem mogućem stanju", rekao je Deschamps.

Deschamps, kojega su novinari morali dugo čekati kako bi dao izjavu, rekao je da je zakasnio jer ga je ponijela atmosfera nakon što je Francuska po prvi puta pobijedila Njemačku na nekom velikom natjecanju od Svjetskog prvenstva 1958. godine.

"To je sjajan rezultat i prošlo je puno vremena otkad smo pobijedili Njemačku, ali time nismo napravili ništa. Sada se moramo boriti za naslov protiv Portugala", dodao je francuski izbornik.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider