Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'svojio sam sve, ali...'

Cristiano Ronaldo živi za iduća dva tjedna: 'Bilo bi to ostvarenje sna'

Nakon što su sretno i spretno prošli skupinu F Eura, apetiti najboljeg igrača Portugala Cristiana Ronalda opasno su porasli...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Malo više od 24 sata ostalo je do utakmice Hrvatska i Portugala u osmini finala Europskog prvenstva u Francuskoj. Osim Italije i Španjolske ovo je definitivno najneizvjesniji dvoboj osmine finala u kojem će odlučivati detalji, moguće čak i genijalnost određenih pojedinaca.

Najbolji igrač portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo, poput svog velikog rivala Lionel Messija, nema trofej s nacionalnom vrstom i upravo će mu to nakon otvaranja ždrijeba biti najveći motiv. Podsjetimo, Hrvatska i Portugal nalaze se u gornjoj polovici ždrijeba, a osim njih najjača reprezentacija na papiru je Belgija. Španjolska, Italija, Njemačka, Francuska i Engleska nalaze se u donjoj polovici.

Hoće li Hrvatska proći Portugal u osmini finala Eura?

Ukupno glasova:

"Oduvijek sam govorio da bi mi bilo ostvarenje sna da osvojim naslov s reprezentacijom. Osvojio sam brojne titule u karijeri, najvažnije, ali osvojiti naslov prvaka s Portugalom to bi bila vjerojatno najvažnija titula", kaže Ronaldo.

Utakmica Portugala i Hrvatske na rasporedu je u subotu s početkom u 21 sat na stadionu u Lensu.

Raspored, rezultati i tablice
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider