Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne bi si oprostio

Čačić: Ne bih sebi oprostio da nisam otišao

Ante Čačić se odlučio na neuobičajen potez, jer rijetko koji izbornik napušta kamp reprezentacije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ali, on je otišao na posljednji ispraćaj Uzeira Srne. Napravio je veliku gestu prema kapetanu. Iz toga, ali i iz Čačićevih riječi može se iščitati da njih dvojica imaju poseban odnos.

''Moj prvi kontakt s reprezentacijom bio je u Kijevu kada sam se sastao sa Srnom. Puno mi je pomogao da prepoznam momčad, da sagledam neke stvari. I sada je na pripremama pokazao veličinu, znao je za očevo stanje, ali bio je stalno usredotočen na momčad. Moj odlazak u Metković bio je najmanje što sam mogao učiniti. Ne bih sebi oprostio da nisam otišao'', rekao je Čačić.

Bio je to jednodnevni let, delegacija je iz Deauvillea otišla privatnim zrakoplovom. Trebali su sletjeti u Mostar, ali kako tamošnja zračna luka radi samo do 16 sati, nije postojala mogućnost da se vratimo istog dana, pa je zrakoplov sletio u Split.

''Srna će stići što prije bude mogao, čim bude mogao organizirati dolazak. Najkasnije u srijedu bit će s nama'', kazao je Čačić.

Hoće li kapetan predvoditi momčad u dvoboju protiv Češke?

''Vidjet ću se s njim, popričat ćemo kad dođe i zajedno donijeti odluku. Uvijek je šok, kada ti ode roditelj, nastane velika praznina'', rekao je Čačić.

Ovakvi tužni događaji mogu donijeti neke nove odnose u momčadi.

''Mislim da će sve ovo momčad još više mobilizirati, što bi mogao biti poticaj zajedništvu'', zaključio je Čačić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider