Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
benGOLka

Šaljite nam svoje navijačke fotografije: Za Hrvatsku iz cijelog svijeta!

GOL.hr je pokrenuo navijačku aplikaciju kojom želimo okupiti vaše fotografije iz cijelog svijeta na jednom mjestu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjećamo se koliko smo vaših navijačkih fotografija dobivali tijekom Eura u Poljskoj 2012. te Svjetskog prvenstva prije dvije godine u Brazilu. Stizale su iz cijele Hrvatske, BiH, Europe, gotovo svakog kutka svijeta.

Za Euro u Francuskoj odlučili smo pokrenuti navijačku aplikaciju koja ima jedan cilj – okupiti vaše navijačke fotografije na jednom mjestu i svima pokazati kako se za Hrvatsku navija u Hrvatskoj, ali i diljem svijeta.

Želimo vidjeti i fotografije sa stadiona, ali navijanje nije samo na stadionima te upravo takve fotografije želimo.

Što je benGOLka? #benGOLka je ponos, strast, uzbuđenje, pobjeda, poraz, sreća i tuga. #benGOLka je tvoja najjača navijačka fotografija koju želiš podijeliti sa svijetom i svima pokazati kako se navija za Hrvatsku.

benGOLke, svoje navijačke fotografije, nam možete poslati na više načina, ovisno koji vam više odgovara. To možete učiniti tako da svoju benGOLku, objavite na svom Facebook ili Instagram profilu koristeći hashtag #benGOLka, ili ju pošaljete direktno u aplikaciju.

Budite glasni, navijajte za Hrvatsku, opalite koju benGOLku i pošaljite nam ju kako bi svi vidjeli tko su najvatreniji navijači!

Ne pali bengalke, skockaj se i opali benGOLku!

benGOLka
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider