Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Srna igra protiv Češke

VIDEO Izbornik i Srna odgovorili na pitanje 'treba li mijenjati početnu postavu?'

Darijo Srna igrat će sutra protiv Češke! Iako je znao da će biti mnogo pitanja o njegovom stanju nakon očeve smrti, kapetan je uoči utakmice stao pred mikrofone i poručio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz Francuske se za Dnevnik Nove TV javio naš reporter Stipe Sladoljev.

''Sve što je imao uložio je u mene i bez njega ja ne bih bio ovdje. To je bila njegova želja. S ocem sam se posljednji put vidio nakon utakmice sa San Marinom. On je bio najsretniji kada sam na terenu i kada igram nogomet", rekao je Srna.

Što se tiče sutrašnjeg sastava, Ante Čačić više nema dvojbi, ali nije otkrio svoju odluku. A pazite sad kako su na pitanje 'treba li mijenjati početnu postavu?' odgovorili izbornik i kapetan.

"Moraju igrati najspremniji", izjavio je kapetan Hrvatske.

''Moram reći da sastav znam, Darijo će igrati, sastav ćete vidjeti sutra, jedino što mogu reći je: oni koji su igrali protiv Turske, svi su u dobrom stanju", rekao je Čačić.

Opet se moramo igrati tumača, ali prema ovim riječima, u petak je moguć nastup iste jedanaestorice kao protiv Turske! Dva sata nakon naših igrača, trening su odradili i Česi. I oni su puni samopouzdanja, nakon odličnih kvalifikacija, i velikog otpora Španjolcima na startu Eura.

Cijeli prilog pogledajte u priloženom videu.

Raspored, rezultati i tablice

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider