Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Beckenbauer nije sretan

Sukob u Bayernu: Ribery odbio dati ruku Heynckesu, ispad pred novinarima!

Nakon što ga je zamijenio u porazu od Basela (0:1), Franck Ribery se odbio rukovati s trenerom Juppom Heynckesom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije dobra atmosfera u Bayernu. Nakon razočaranja u 2012. igrama i stanjem u Bundesligi, svi su nekako tražili izlaz u Ligi prvaka, no Basel je nakon Manchester Uniteda pobijedio i Bayerna.

Počasni predsjednik Franz Beckenbauer kaže da je “čudno to što se događa u klubu i u momčadi”, a vratar Manuel Neuer kaže: ''Zabrinut sam, 0:1 nije dobar rezultat, moramo međusobno riješiti sve što nije dobro.'

Svi su vidjeli kako se Ribery ponio prema treneru nakon što ga je ovaj zamijenio. Predsjednik Uli Hoeness ne vidi u tome problem. Čak je i izgubio živce na press konferenciji:

''Prestanite sa svojim j...... pitanjem o rukovanju! Jedino o čemu znate pričati je rukovanje, j.....! Koga je uopće briga za rukovanje nakon ovakve utakmice? Jesmo li mi možda u nekoj školi za djevojčice?'', "rigao" je vatru po novinarima na konferenciji održanoj nakon utakmice s Baselom.

Sam Jupp Heynckes o mini-skandalu kaže: ''Normalno da je igrač u ovakvoj utakmici nije zadovoljan kad ga se zamijeni. Vjerujem da ćemo u kratkom vremenu popraviti našu igru i imati više uspjeha'', rekao je Bayernov strateg koji ima sve manju podršku u Muenchenu. (I.Š./VLM)

Nastavi čitati

Nastavi čitati