Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Bilić: Pripreme idu po planu, u našim glavama je jedino Austrija

Slaven Bilić danas je održao prvu novinarsku konferenciju na kojoj se zahvalio domaćinima na odličnoj organizaciji i uvjetima koji su ih dočekali u gradišćanskom gradiću naglasivši kako je momčad potpuno koncentrirana na skori početak prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Pripreme idu po planu i svi s nestrpljenjem očekujemo početak natjecanja. Okrenuti smo sami sebi i sve smo načinili kako smo planirali," istaknuo je hrvatski strateg koji je i u Austriji nastavio s do sada ustaljenom praksom zatvaranja treninga za javnost.

"Ništa mi ne skrivamo, već jednostavno želimo imati mir. Treninzi su zatvoreni da igrači ne gube mir i pažnju," dodao je hrvatski strateg koji nije želio previše raspravljati o utakmicama protiv Njemačke i Poljske. "U našim glavama je jedino Austrija", kazao je.

Na pitanje poljskih novinara vjeruje li da ova momčad može do kraja, Bilić je bio vrlo jasan: "Svih 16 izbornika koji su na ovom prvenstvu vjeruju ili se barem nadaju da mogu do kraja, pa tako i ja. Nismo za ovaj turnir dobili pozivnicu već smo vizu izvadili na terenu svojim igrama. Odlično smo pripremljeni i spremni dočekujemo prvu utakmicu. Optimizam gradimo na kvaliteti naših igrača."

Bilić se osvrnuo i na najopasnijeg austrijskog igrača Andreasa Ivanschitza. "Posljednjih nekoliko utakmica je počeo na desnoj strani, ali najmanje ostaje tamo. Ima slobodu kretanja i iznimno je opasan," naglasio je Bilić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider