Automoto
SPORTOVI
Automoto
'Opomene su komične'

Webber i dalje bijesan zbog kazne: Evo kako se osvetio sucu

Australski F1 vozač Red Bulla Mark Webber bijesan je zbog kazne koju je dobio jer se nakon završetka nedjeljne Velike nagrade Singapura povezao na bolidu Ferrarija kojim je upravljao Fernando Alonso…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mark Webber je zbog kvara na bolidu bio prisiljen odustati u zadnjem krugu nedjeljne utrke. Nakon što je prošao ciljem i osvojio drugo mjesto iz Sebastiana Vettela, Fernando Alonso je primijetio prijatelja uz stazu i odlučio ga povesti do garaže.

Webber je ponudu prihvatio, sjeo na bolid i odvezao se, ali su obojica vozača na taj način prekršila pravilnik natjecanja. Lošije je prošao Australac budući da mu je to treća opomena ove sezone, pa će u sljedeću utrku morati krenuti s deset mjesta lošije pozicije od one koju izbori u kvalifikacijama.

''U najmanju je ruku komično da smo Fernando i ja dobili opomene. Bio je to sjajan trenutak i svidio se navijačima. I nije istina, kao što se govori, da mi je itko od sudaca nešto rekao kad sam sjeo na bolid'', rekao je Webber.

Australac je potom poentirao objavivši na Twitteru fotografiju na kojoj se vidi da je Derek Warwick, jedan od sudaca koji ga je kaznio, napravio potpuno identičnu stvar 1988. kada se vozio na bolidu Gerharda Bergera.

''Čini se da je čak i jedan od sudaca iz Singapura napravio isto. C'est la vie'', poručio je Webber.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider