Automoto
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Automoto
Potpisao preliminarni ugovor

Vettel u Ferrariju od 2014.?

Prema izvještajima renomiranog BBC-a, dvostruki uzastopni svjetski prvak u Formuli 1, Sebastian Vettel (25), mogao bi od 2014. godine postati novi član Ferrarija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navodno je Vettel već potpisao preliminarni ugovor s Ferrrarijem za 2014. godinu, a isti je uvjetovan određenim kriterijima o kvaliteti bolida koje mora zadovoljti slavna talijanska momčad u sljedećoj sezoni.

Ugovorno je Vettel za Red Bull vezan do kraja 2014. godine, ali već ranije su čelni ljudi momčadi, predsjednik Dietrich Mateschitz i njegova desna ruka Helmut Marko, najavili kako neće stajati na putu Nijemcu poželi li otići budući mu i klauzule u ugovoru omogućuju da ode i prijevremeno.

Ukoliko se uistinu ostvari prijelaz Vettela iz Red Bulla u Ferrari, momčad "propetog konjića" bi bez dileme imala najjaču vozačku postavu u Formuli 1, budući se aktualni prvak i Fernando Alonso smatraju, uz Lewisa Hamiltona, trenutno najboljim vozačima u svijetu "oktanskog cirkusa".

Alonsa ugovor za Ferrari veže do 2016. godine, a budućnost njegovog aktualnog momčadskog kolege Felipea Masse je pod upitnikom budući mu ugovor istječe na kraju godine. Ipak, vjeruje se da će Ferrari zadržati Brazilca i sljedeće sezone, a onda kompletirati vozačku postavu iz snova. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider