Automoto
SPORTOVI
Automoto
Kritično, ali stabilno

Rezultati istrage u srijedu: Je li Schumacher skijao samo 20 km/h?

Ured francuskog državnog tužiteljstva u Albertbilleu pokušava utvrditi okolnosti nesreće u kojoj je sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 Michael Schumacher zadobio teške ozljede glave…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rezultati istrage koja se provodi bit će javnosti obznanjeni na konferenciji za novinare koja će se održati u srijedu u 11 sati, izjavio je lokalni tužitelj Patrick Quincy.

Snimio djevojku, ali i Schumacherov pad?

Nešto više od tjedan dana nakon nesreće na skijalištu u Meribelu u francuskim alpama, legendarni 45-godišnji vozač Formule 1 i dalje je u induciranoj komi, u kritičnom stanju.

Schumacherova obitelj istražiteljima je dala kacigu s kamerom koju je nosio Schumacher u trenutku nesreće.

Prema riječima neimenovanog njemačkog turista, koji tvrdi da je snimio Schumachera kako pada i zadobiva ozljedu glave, njemački automobilistički as skijao je 20-ak kilometara na sat u trenutku nesreće.

"Sve se dogodilo vrlo sporo. Skijao je 20 km/h, ne više od toga", rekao je svjedok za njemački magazin Der Spiegel, koji navodno ima u posjedu snimku nesreće.

Spomenuti svjedok je navodno snimao svoju djevojku kako skija, a u pozadini mu je u kadar ušao Schumacher i njegov pad, odnosno udarac glavom u stijenu.

Nakon dvije hitne operacije, Schumacher je i dalje u kritičnom, ali stabilnom stanju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider