Automoto
SPORTOVI
Automoto
Poboljšanje!

Super vijesti: Tajanstvena poruka Schumijeve menadžerice!

Došlo je do poboljšanja u procesu oporavka sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Michaela Schumachera, tvrdi u četvrtak njemački dnevnik Bild.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Potvrdila je to i Schumacherova menadžerica Sabine Kehm: "Mogu još jednom ponoviti: postoje znakovi koji nas ohrabruju."

Odbacila je Kehm glasine da se Michael Schumacher ne nalazi u fazi oporavka, već u vegetativnom stanju. No, nije sporno da su ozljede mozga toliko ozbiljne, da i dalje može doći do komplikacija. Kehm je demantirala i izvještaje dijela engleskih medija o tome da Schumacherova supruga Corinna uz obiteljsku vilu u Švicarskoj gradi malu kliniku u kojoj će biti smješten legendarni vozač.

"Glasine da Corinna Schumacher preuređuje obiteljski posjed i gradi dom za Michaela, koji je navodno u beznadnom stanju, potpuno su neutemeljene", poručila je Kehm.

No, Bild tvrdi da bi Schumacher uskoro doista mogao napustiti bolnicu u Grenobleu, u kojoj leži u komi od 29. prosinca kada je nastradao u skijaškoj nesreći. Navodno bi 45-godišnji Nijemac mogao biti preseljen u rehabilitacijsku kliniku, ali zasad nije poznato gdje. Podsjetimo, proces buđenja Schumachera iz inducirane kome započeo je krajem siječnja, ali može trajati jako dugo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider