Automoto
SPORTOVI
Automoto
Ako piješ, ne vozi

Slavni vozač Formule 1 provozao Bandića u makini od 600 KS

Kampanju "Join the Pact - Ako piješ, ne vozi" u Hrvatskoj, kao njezin veleposlanik podržao je bivši dvostruki svjetski prvak Formule 1 Finac Mika Häkkinen...

Kampanju je u svijetu podržalo gotovo milijun ljudi. U Hrvatskoj se kampanji priključilo sedam tisuća građana. Inače, dvostruki svjetski prvak Mika Häkkinen na zagrebačkoj Radničkoj cesti pokazao je svoje vozačko umijeće i to u dvosjedu Caparo koji ima impresivnih 600 konjskih snaga.

Hakkinen je s timom McLaren Formula 1 predstavio Join the Pact super bolid Caparo T1, te se provozao na zatvorenoj dionici ceste u Radničkoj ulici, a nekoliko građana dobilo je priliku provozati se s njim, a među njima i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

„Uspjeh ove kampanje je sjajan. Poruka je jasna - ako piješ ne vozi i pridruži se paktu. Brojke su sjajne, više od milijun ljudi već nam se pridružilo, a mi ćemo nastaviti raditi. Ako spasimo samo jedan život, napravili smo veliku i sjajnu stvar. I zato ćemo nastaviti naš posao“, kazao je slavni finski vozač.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider