Automoto
SPORTOVI
Automoto
Stigli novi ljudi

Slavlje u Lotusu, Grosjean potvrdio: 'Napokon dobivamo plaće na vrijeme'

Nakon financijski teške prošle sezone u kojoj su isplate ugovornih obaveza bile prilično neredovite, Lotus ove sezone napokon isplaćuje plaće, potvrdio je Romain Grosjean.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prošle sezone Kimi Raikkonen je javno izražavao nezadovoljstvo zbog dugovanja koja je Lotus imao prema njemu, no promjenom menadžmenta situacija u ovoj momčadi se napokon stabilizirala. Romain Grosjean mogao je sa zadovoljstvom ustvrditi kako su isplate sada redovite.

"Otkad su novi ljudi došli u momčad, situacija se promijenila i napokon dobivamo plaću. Nikada nisam o tome govorio jer je to moja stvarnost i moj problem, Kimi je pokrenuo cijelu priču oglasivši se u medijima, ali svima nam je bilo vrlo teško."

Iako nije bilo novca, Grosjean tvrdi kako to nije utjecalo na njegovu motiviranost: "Motiva mi nije nedostajalo jer ovo ne radim zbog novca već zato što to volim. Međutim u pojedinim trenucima sam bio zabrinut za tekuće troškove", priznao je Grosjean.

Iako isplaćuju plaće, u Lotusu imaju priličnih problema s ovosezonskim bolidom i još uvijek nisu konkurentni te nemaju nijedan osvojeni bod: "Barem se ne suočavamo s problemima od prošle godine. Nakon dvije uspješne sezone, nije lako ući s potpuno drugačijom situacijom u novu sezonu, ali svi se maksimalno trudimo da napravimo što bolji bolid i izvučemo maksimum iz njega. Ujedinjeni smo i svjesni da smo u konačnici svi u istoj situaciji", dodaje Francuz.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider