Automoto
SPORTOVI
Automoto
Ispred bolnice

Sjajne vijesti iz Grenoblea: Evo što je izjavila Schumacherova glasnogovornica!

Glasnogovrnica MichaelA Schumachera, Sabine Kehm, otkrila je okupljenim novinarima ohrabrujuće vijesti vezane za stanje njemačke legende.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Prije svega želim reći da smo svi uvjereni da će se Michael izvući i probuditi. Znali smo od početka da je ovo osjetljiv proces, pri kojem moramo biti strpljivi. Vrijeme procesa nije ni najmanje bitno. Radimo naporno s timom doktora kojima u potpunosti vjerujemo. Michael posljednjih dana pokazuje ohrabrujuće znakove i zato vjerujemo da će dobiti ovu borbu", rekla je Kehm ispred bolnice u Grenobleu.

Schumacherova glasnogovornica već se neko vrijeme nije obratila medijima glede njegova zdravstvenog stanja. Uglavnom su njeni istupi proteklih tjedana bili demantiji onoga što su pisali engleski i talijanski mediji stoga ove njene riječi zvuče iznimno ohrabrujuće.

Podsjetimo, Schumacher se nalazi u induciranoj komi još od 29. prosinca prošle godine, kada je doživio nezgodu na skijanju u Meribelu i desnom stranom glave udario u kamen.

Zbog otekline i krvarenja na mozgu liječnici su ga morali staviti u stanje inducirane kome.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider