Automoto
SPORTOVI
Automoto
Sretan u Red Bullu, ali...

Sebastian Vettel za BBC najavio mogući odlazak iz Formule 1

Aktualni svjetski prvak u Formuli 1, Sebastian Vettel (Red Bull), najavio je da bi se u roku pet godina mogao povući sa scene "oktanskog cirkusa"...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sebastian Vettel je nedavno izjavio da bi u budućnosti mogao nastupati za neku drugu momčad, što je navelo većinu medija da ga "maltretiraju" pitanjem o njegovoj budućnosti u Formuli 1.

''Ne mogu vam ništa reći sa sigurnošću. Možda više neću ni voziti u Svjetskom prvenstvu za pet godina, jer neću osjećati natjecateljski poriv. A možda ću, s druge pak strane, nastupati za neku drugu momčad'',rekao je 26-godišnji Vettel za BBC, te nastavio:

''Spreman sam za novi izazov. Svako se ljudsko biće razvija s godinama i prioriteti se mijenjaju. Trenutno sam sretan u Red Bullu i ne mogu se zamisliti u nijednoj drugoj momčadi. Bolid je brz i momčad obavlja sjajan posao. Trenutno nemam razloga otići, što ne znači da ću zauvijek ostati u Red Bullu'', zaključio je Nijemac.

Vodeći čovjek Svjetskog prvenstva i ove sezone nastupit će nadolazeće nedjelje na Velikoj nagradi Kanade u Montrealu.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider