Automoto
SPORTOVI
Automoto
Bitka za život

Schumijeva supruga i djeca satima mu pričaju...

Članovi obitelji i prijatelji sedmerostrukog svjetskog prvaka u formuli 1 Nijemca Michaela Schumachera, koji je od konca prosinca u induciranoj komi nakon teškog pada na skijanju, satima mu pričaju kako bi poboljšali njegovo stanje, pišu njemački mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najviše vremena uz Schumacherov krevet provode njegova supruga Corinna, djeca Gina Marie (16) i Mick (14), te brat Ralf, a u nekoliko navrata Schumachera je posjetio i njegov bivši šef ekipe Ross Brawn, kao i aktualni predsjednik Međunarodne automobilističke federacije (FIA) Jean Todt.

"Glasovi obitelji i prijatelja imaju umirujući efekt i daju pacijentu osjećaj sigurnosti," kazao je neurokirurg Heinzpeter Moecke.

Kako prenose njemački mediji ovoga tjedna bi javni tužitelj zadužen za istragu Schumacherove nesreće na skijanju u francuskim Alpama mogao zaključiti slučaj.

Schumacher je teško ozlijedio glavu 29. prosinca za vrijeme skijanja u francuskom zimovalištu Meribelu, nakon čega je helihopterom prebačen u bolnicu u Grenoble. Od tada je u induciranoj komi, a dosada je operiran u dva navrata kako bi se sanirao hematom koji je nastao na mozgu uslijed udarca o kamen.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider