Automoto
SPORTOVI
Automoto
Navijači se okupljaju

Schumi na rođendan i dalje u komi, Ferrari organizirao tihi marš

Brojni navijači Ferrarija okupljaju se ispred Sveučilišne bolnice u Grenobleu kako bi obilježili 45. rođendan Michaela Schumachera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Michael Schumacher je 45. rođendan dočekao u induciranoj komi, nakon što je u nedjelju, 29. prosinca, zadobio teške ozljede glave, kada je na skijanju pao i udario glavom u stijenu. Osoblje bolnice nije novinarima ponudilo nikakve nove informacije o Schumacherovom stanju, što ukazuje da nije bilo nikakvih promjena.

Momčad Ferrarija, u kojoj je teško ozlijeđeni legendarni njemački vozač Formule 1 Michael Schumacher osvojio pet uzastopnih naslova svjetskog prvaka, od 2000. do 2004. godine, organizirala je povodom njegovog 45. rođendana tihi marš navijača ispred bolnice u Grenobleu.

Schumacherovi navijači i poštovatelji će tihim skupom na njegov rođendan izraziti podršku sedmerostrukom svjetskom prvaku čije stanje je i dalje bez promjena – stabilno, ali kritično.

Tužna Corinna bdije uz muža: Schumi pomagao prijateljevoj kćeri?

"U ovim teškim trenucima i povodom njegovog rođendana klubovi navijača Scuderije Ferrari žele izraziti svoju podršku Michaelu Schumacheru", stoji između ostaloga u priopćenju udruge Ferrarijevih navijača.

Svi navijači pozvani su da se odjeveni u crveno pojave ispred bolnice i u tišini i s poštovanjem daju podršku velikanu Formule 1 koji se bori za vlastiti život nakon teškog udarca glavom u kamen.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider