Automoto
SPORTOVI
Automoto
Prekipjelo im

Menadžerica demantira: 'Nažalost, Schumacher ne može hodati'

Nažalost, vijesti vezane uz šampiona Formule 1 ipak nisu tako dobre kako neki prenose.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odvjetnički tim Michaela Schumachera na suđenju u Njemačkoj opovrgnuo je navode časopisa Bunte koji je objavio kako sedmerostruki prvak Formule 1 "može hodati".

Bunte je u prosincu prošle godine na naslovnici objavio Schumacherovu fotografiju uz naslov "On može hodati". U tekstu su citirali neimenovanog Schumacherovog prijatelja koji je izjavio:

"Michael je dosta smršavio, ali može malo hodati uz pomoć svojih terapeuta. Uspijeva napraviti nekoliko koraka, a može i podići ruke."

To je razbjesnilo Schumacherovu suprugu Corinnu koja je podnijela tužbu čiji se ishod očekuje u listopadu.

Njegova menadžerica Sabine Kehm, kao i obitelj, pomirili su se s raznim naklapanjima o Schumacherovom zdravstvenom stanju, ali ovo što je objavio Bunte baš im i nije najbolje sjelo.

'Neodgovorna nagađanja'

"Bili smo prisiljeni reagirati jer to nažalost nije istina. Takva nagađanja su neodgovorna s obzirom na ozbiljnost njegove ozljede jer daju lažnu nadu mnogim ljudima", poručila je Kehm.

Schumacherovo stanje i dalje je nepromijenjeno. Najtrofejniji vozač u povijesti Formule 1 29. prosinca 2013. doživio je teške ozljede glave u nesreći koja se dogodila u francuskim Alpama.

Nakon toga je u komi proveo šest mjeseci prije nego li je zbrinut u svojoj kući u Švicarskoj gdje o njemu brine tim stručnjaka što iziskuje ogromne troškove.

Ishod liječenja koje traje već 33 mjeseca potpuno je neizvjestan, a mnogi Schumijevi fanovi nadaju se kako će veliki as auto-moto sporta ozdraviti i u miru uživati sa svojom najbližima u zasluženoj mirovini.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider