Automoto
SPORTOVI
Automoto
I dalje napeto

Schumijeva glasnogovornica negirala crne napise u medijima!

Glasnogovornica sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Michaela Schumachera negirala je današnje (ponedjeljak) napise da je zaustavljen proces buđenja iz umjetno izazvane kome...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, doktori su Schumachera, koji se u komi nalazi od 29. prosinca nakon nesreće na skijanju, počeli buditi prije koji tjedan, no proces je morao biti usporen, jer je njemačka legenda zaradila upalu pluća. Neki su mediji ovog ponedjeljka u javnost pustili priču da je cijeli proces buđenja obustavljen, no to je odmah negirala njegova glasnogovornica Sabine Kehm.

''Michaelovo stanje je nepromijenjeno. Ali terapija se nastavlja. Nema zaustavljanja procesa koji može potrajati i mjesecima. Laž je da je proces u potpunosti obustavljen.''

Schumacher će za koji dan biti puna dva mjeseca u umjetno izazvanoj komi i pitanje je s kakvim će se posljedicama, ukoliko se to dogodi, probuditi. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider