Automoto
SPORTOVI
Automoto
Danas mu je rođendan

'Schumacher plače kad čuje glasove djece i supruge'

Michael Schumacher danas slavi 46. rođendan...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Nijemac doživio je 29. prosinca 2013. nesreću u francuskim Alpama nedaleko skijališta Meribel, a ovaj (46.) rođendan je, kao i prethodni, dočekao u teškom zdravstvenom stanju.

Michael Schumacher se liječio u Francuskoj i Švicarskoj, u kojoj se trenutno nalazi na kućnoj njezi, a liječnici se i dalje ne usuđuju davati ikakve prognoze o njegovoj budućnosti.

Ipak, novinar Corriere della Serra Giorgio Terruzzi iznio je nove detalje o Schumacheru.

"On plače, nekada čak i misteriozno. Plače kad čuje glasove svoje djece i supruge, pa i onda kad se psi oglase. Lice mu je upijeno, a suze mu se povremeno slivaju. Upravo to pokazuje njegovu snagu, to je čovjek koji nas je sve dirnuo. U posljednje vrijeme prepoznaje članove obitelji, ali ne može komunicirati s njima. To je dobar znak, znak da njegov mozak radi, da je živ i razumije premda je zatvorenik u nepokretnom tijelu", napisao je Terruzzi.

Sve ovo što je napisano treba uzeti s velikom rezervom jer u posljednjih godinu dana brojne su špekulacije u vezi zdravstvenog stanja Schumachera nakon objave bile demantirane od njegove menadžerice i glasnogovornice Sabine Kehm.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider