Automoto
SPORTOVI
Automoto
Zasad vrlo zadovoljan

Rosberg: Još uvijek ne znam koliko sam dobar

Pobjednik prve utrke nove sezone Formule 1, Nico Rosberg, želi nastaviti u istom ritmu. Priliku za to imat će vrlo brzo jer se bliži Velika nagrada Malezije na Sepangu za tjedan dana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uz očekivanu dominaciju s obzirom na kvalitetu bolida, Nico Rosberg tvrdi kako još uvijek nije dobio potvrdio koliko je u biti dobar. Njegov Mercedes zasad funkcionira savršeno i Nijemac će pokušati to iskoristiti i u Maleziji.

''Definitivno imam bolju sezonu nego prošle godine. Koliko sam dobar, još uvijek ne znam, moramo se strpjeti i vidjeti tko će nam biti glavni protivnici kako bi se uspoređivali. Oni sigurno neće spavati, napravit će sve da nas pobijede'', smatra Rosberg.

Njemački vozač vrlo je zadovoljan kako je njegova momčad razvila bolid i kako je kompatibilan s promjenama koje su došle ove sezone.

''Teško je ne biti zadovoljan, napravili smo fantastičnu stvar. Veliku ulogu u našem uspjehu ima i Petronas, gorivo i ulje su praktički savršeni za naš novi bolid'', dodaje Rosberg.

Velika nagrada Malezije na rasporedu je od 28. do 30. travnja na stazi u Sepangu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider