Automoto
SPORTOVI
Automoto
Oduševio publiku

Pogledajte spektakularne akrobacije svjetskog prvaka!

Višestruki svjetski prvak u stuntridingu Chris Pfeiffer u četvrtak navečer na otvaranju Croatia Rallyja svojim je performansom na motoru oduševio brojnu publiku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Višestruki svjetski prvak u stuntridingu Chris Pfeiffer u četvrtak navečer na otvaranju Croatia Rallyja svojim je performansom na motoru oduševio brojnu publiku. Da 40. obljetnica Europskog prvenstva u reliju započne adrenalinskim štihom kako mu i priliči, pobrinuo se Pfeiffer koji je svojim akrobacijama publiku pripremio za ovaj trodnevni spektakl.

Pfeiffer se u svojoj karijeri dokazao kao jedan od najboljih hard enduro vozača, osvojivši četiri puta čuveni Red Bull Hare Scramble, jednu od najtežih hard enduro utrka na svijetu, što mu je osiguralo status legende Erzberg Rodea. Chris je zatim blato zamijenio asfaltom i četiri puta se popeo na postolje kao najbolji svjetski stuntrider.

Ovom svjetskom putniku bilo je iznimno zadovoljstvo otvoriti ovako veliki događaj za sve obožavatelje relija, na kojem ove godine sudjeluje više od 80 ekipa iz 17 zemalja. Show iz Poreča pogledajte u videu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider