Automoto
SPORTOVI
Automoto
Još dva mjeseca

Ne podnosi Vettela: Alonso otkrio koga smatra najvećim konkurentom

Iako je Sebastian Vettel osvojio tri uzastopna naslova svjetskog prvaka u Formuli 1, vozač Ferrarija Fernando Alonso i dalje je uvjeren da mu je najveći suparnik - Lewis Hamilto.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Alonso je prošle sezone zaostao samo tri boda za vozačem Red Bulla u ukupnom poretku, a Španjolac je uvjeren da je u korist Vettela prvenstveno presudio bolji bolid. Takvo se što može iščitati iz odgovora na pitanje tko će mu biti najveći suparnik u 2013. godini.

"Onaj tko bude imao najbolju momčad, najbolje pripreme, sreću, kvalitetna testiranja... Svi ti faktori će pomoći jednom vozaču i momčadi da budu ispred ostalih. No, pitate li me tko mi je najjači suparnik po vozačkim sposobnostima, onda je moj odgovor Lewis Hamilton. To je bila istina i lani, a tako je i ove godine", rekao je dvostruki svjetski prvak na konferenciji za novinare u Madonni di Campiglio.

Hamilton će, podsjetimo, od ove godine voziti za Mercedes, a Alonso je uvjeren da će, kao i svih ovih godina u McLarenu, Britanac ponovno biti konkurentan.

"Siguran sam da će opet pobjeđivati. On je super vozač što je potvrdio svake godine dosad", poručio je Španjolac.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider