Automoto
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Automoto
Ne brane im da idu 'na nož'

Mercedes: Nema uplitanja u Rosbergovu i Hamiltonovu borbu za naslov prvaka

Izvršni direktor momčadi Formule 1 Mercedesa, Toto Wolff, izjavio je da nema namjeru uplitati se u borbu između svoje dvojice vozača Nice Rosberga i Lewisa Hamiltona...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mercedesov dvojac obilježio je početak sezone, te nakon tri odvezene utrke uvjerljivo drži dvije vodeće pozicije. Posljednju utrku u Bahreinu obilježio je sjajni dvoboj na stazi između ove dvojice pilota, pri kojem je moglo doći i do ispadanja oba bolida.

Šefovi momčadi u pravilu brane svojim vozačima da idu "na nož" jedan protiv drugog, no Wolff nema namjeru braniti svojim vozačima išta dokle god takva vožnja ne šteti momčadi.

''Dokle god je ta borba poštena i nema utjecaja na konačni plasman momčadi, Rosberg i Hamilton mogu na stazi raditi što ih je volja. Obojica su dovoljno kvalitetni za osvajanje naslova prvaka svijeta. Stoga im se ne mislimo uplitati u tu borbu'', rekao je Wolff za Motorsport.

Sljedeća utrka na kojoj se očekuju novi dueli dvojice pilota je Velika nagrada Kine, koja je na rasporedu od 18. do 20. travnja. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider