Automoto
SPORTOVI
Automoto
Nakon 95 dana

Fantastične vijesti: Schumacher se budi iz kome!

Fantastične vijesti prenijela je Schumacherova menadžerica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sabine Kehm je u službenom priopćenju iz Sveučilišne bolnice u Grenobleu nastupila s najboljim vijestima otkako je 29. prosinca sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 nastradao na skijanju nedaleko Meribela.

"Michael ostvaruje napredak, pokazuje trenutke svijesti i buđenja. Ostajemo optimisti, zajedno smo s njim u borbi mi i čitavi tim bolnice", izjavila je Kehm u petak prijepodne, prenosi njemački Bild.

''Hvala svima koji neprekidno pokazuju simpatije. Ovim putem molimo za razumijevanje što ne ulazimo u detalje jer želimo zaštititi privatnost Michaela i njegove obitelji i pustiti liječnike da rade u miru", zamolila je Kehm.

Nakon što je Bild u četvrtak izvijestio kako je došlo do poboljšanja, u petak je Kehm priopćenjem službeno proširila priču.

Schumacherov proces buđenja iz inducirane kome počeo je krajem siječnja, a kako tvrde liječnici, mogao bi trajati jako dugo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider