Automoto
SPORTOVI
Automoto
Tko umjesto Felipea?

Massa potvrdio: Hvala svima u Ferrariju, odlazim

Posljednjih se dana nagađalo kako bi po završetku aktualne sezone Formule 1 finski majstor Kimi Räikkönen trebao doći u Ferrari, te uz Fernanda Alonsa činiti jaki duet za sam vrh Svjetskog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, niti jedna od strana nije potvrdila takve priče, ali očigledno jest Felipe Massa, Brazilac koji je trenutačno drugi vozač Ferrarija. Na svom Twitter-profilu Massa je zahvalio svima u momčadi, te najavio odlazak na kraju sezone.

"Od 2014. godine više nisam vozač Ferrarija. Tim povodom bih želio zahvaliti svima u momčadi koji su mi priuštili nezaboravne trenutke i pobjede. Sve što smo prošli zajedno je bilo nezaboravno. Sada se samo želim oprostiti na pravi način, u ovih posljednjih sedam utrka za Ferrari. Sljedeće godine želim sebi dobru, konkurentnu momčad, koja će juriti na sam vrh", napisao je 32-godišnji Massa.

U svijet Formule 1 je Brazilac ušao 2002. godine. Jedanaest je puta pobijedio, dok se u čak 36 navrata penjao na pobjedničko postolje. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider