Automoto
SPORTOVI
Automoto
Svi žele biti tamo

Lijepe žene, glamur, jahte... Ovdje je utrkivanje u drugom planu

Pred nama je šesta ovosezonska postaja Formule 1.

Galerija Adriana Lima (Foto: AFP) Jose Mourinho (Foto: AFP) Robert Lewandowski (Foto: AFP) +1 Monaco za vrijeme održavanja F1 utrke (Foto: AFP)

Ove nedjelje ulicama Monte Carla vozi se najpoznatija ulična, ujedno i najglamuroznija utrka u svijetu ne samo Formule 1 već i automobilizma općenito –Velika nagrada Monaca.

Šesta je to utrka ove sezone, a već tradicionalno, F1 vikend u Monacu ponešto je drukčiji nego na svim drugim destinacijama.

Prvi treninzi počinju već u četvrtak, dok je petak dan rezerviran za raznorazne marketinške aktivnosti i druženja sa sponzorima.

Upravo toga dana u Monte Carlo počinju pristizati brojne poznate osobe. Od glumaca preko sportaša do manekenki, dobar dio njih želi biti dio glamura u Monacu tih dana.

Monaco je specifičan i po brojnim jahtama privezanim neposrednu uz samu stazu, na kojima atraktivne ljepotice u kupaćim kostimima, neke i u toplesu, uživaju u suncu i prate tijek zbivanja.

Brazilska manekenka Adriana Lima, američka skijašica Lindsey Vonn, menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho, napadač Bayerna Robert Lewandowski – to su samo neke od poznatih faca koje su lani provele vikend u Monte Carlu i nazočile trijumfu Sebastiana Vettela u Ferrariju.

Vettelu ove nedjelje nasušno treba pobjeda jer je Lewis Hamilton uzeo dvije pobjede i preuzeo vodstvo u poretku vozača.

Osim njih dvojice, legitimni su kandidati za pobjedu i Valtteri Bottas u Mercedesu, Kimi Raikkonen u Ferrariju te dvojac iz Red Bulla Daniel Ricciardo i Max Verstappen.

Puno toga o šansama svih njih reći će lov na startne pozicije koji počinje u subotu u 15:00. Utrka je u nedjelju s početkom u 15:10.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider