Automoto
SPORTOVI
Automoto
Šanse 50:50

Je li objava buđenja Schumachera ustvari obmana javnosti?

Sedmerostruki prvak svijeta Michael Schumacher (45) nalazi se u Centre Hospitalier Universitaire Vaudois bolnici u švicarskoj Lausannei, gdje mu predstoji nova velika životna borba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest dolazi od anonimnog izvora iz same bolnice, koja je "opkoljena" reportažnim kolima za slučaj da se nešto po pitanju zdravlja bivšeg svjetskog prvaka Michaela Schumachera, koji se probudio iz kome, promijeni.

U utorak se putem bloga oglasio bivši službeni liječnik u Formuli 1 Gary Hartstein, koji je vijest o Schumacherovom buđenju nazvao ciničnom. Smatra da se Schumacher probudio još u travnju kada je prvi put objavljeno da ima trenutke svijesti i da komunicira, odnosno da glasnogovornica nije otkrila ništa novo, već samo dala lažnu nadu u to da će se Schumacher u potpunosti oporaviti.

Kako doznajemo iz bolnice šanse za potpuni oporavak Schumachera su 50-50.

"Budan je, no trenutno ne možemo reći ništa više. Ne može se ni predvidjeti da li će više ikada moći govoriti i obavljati ostale funkcije kao prije. Komunicira s okolinom, ali hoće li se u potpunosti oporaviti to je teško predvidjeti", rečeno je iz bolnice.

Dakle, Schumacher je budan, pri svijesti je, no pred njim je i dalje neizvjesna borba da se u potpunosti oporavi i ponovno samostalno živi životom kao i prije.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider