Automoto
SPORTOVI
Automoto
Već treća kazna na VN Bahreina

Hamiltonu pet mjesta kazne, a još nije odradio ni kvalifikacijski trening

Britanski vozač Mercedesa Lewis Hamilton bit će kažnjen s pomicanjem pet mjesta unatrag na nedjeljnoj Velikoj nagradi Bahreina zbog promjene mjenjačke kutije uoči službenog kvalifikacijskog treninga...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hamiltonov je bolid potkraj trećeg slobodnog treninga na stazi Sakhir pretrpio oštećenje stražnje lijeve gume i ovjesa, zbog čega su u Mercedesu morali promijeniti cijeli lijevi stražnji kraj bolida, a momčad je također potvrdila kako će zamijenjen biti i mjenjač.

Na prošloj je utrci, Velikoj nagradi Kine, Hamilton osvojio pole-position, ali se u Bahreinu na slobodnim treninzima mučio i njegov je Mercedes bio sporiji od Ferrarija, Red Bullova i Lotusa.

Hamiltonova je kazna zasad treća koja će se primijeniti na nedjeljnom startu VN Bahreina nakon pomicanja tri, odnosno pet mjesta unatrag za Marka Webbera i Estebana Gutierreza zbog incidenata uzrokovanih na VN Kine. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider