Automoto
SPORTOVI
Automoto
Odlazi Massa

Hamiltonov otac viđen u Maranellu: Ferrari dvoji između Lewisa i Di Reste

Prošlog tjedna je središte Ferrarijeve momčadi u Formuli 1, Maranello, posjetio Anthony Hamilton, otac Mercedesovog vozača Lewisa Hamiltona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tvrdi tako talijanski dnevni list La Repubblica, što je potaklo količinu nagađanja vezana uz moguće transfere uoči 2014. godine na višu razinu.

Iako Hamilton senior više nije menadžer svog sina, kao ni Force Indijinog vozača Paula di Reste, sam svjetski prvak iz 2008. godine nedavno je na Velikoj nagradi Mađarske izjavio kako su ponovo u bliskim odnosima.

Nije poznat razlog njegovog posjeta Maranellu, ali naravno da su počele kružiti glasine da bi Hamilton ili Di Resta mogli naslijediti Felipea Massu od sljedeće sezone u Ferrarijevom bolidu.

Pridodamo li tome i napise La Gazzette dello Sport da se u tom kontekstu spominju imena i Kimija Räikkönena i Jensona Buttona, jasno je da za drugo mjesto u Ferraijevom bolidu uz Fernanda Alonsa vlada velika gužva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider