Automoto
SPORTOVI
Automoto
Start i - spavanje

Hamilton usporedio 'dosadu' Vettela i Schumachera

Iako je prije dva tjedna stao u njegovu obranu i pozvao navijače da mu ne zvižde, nakon Velike nagrade Južne Koreje i Lewis Hamilton je priznao da Sebastian Vettel čini Formulu 1 dosadnom…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački vozač Red Bulla Sebastian Vettel slavio je u osam od 14 ovosezonskih utrka Svjetskog prvenstva, uključujući i posljednje četiri. Uvjerljivo je vodeći u ukupnom poretku (77 bodova više od Fernanda Alonsa) i samo ga čudo može udaljiti od četvrtog uzastopnog naslova svjetskog prvaka.

''Ma, već je osvojio naslov. Čak i da ne završi nijednu od pet utrka do kraja sezone, vjerojatno bi bio prvak'', pomalo je razočarano izjavio Hamilton.

Britanski vozač Mercedesa Lewis Hamilton potom je povukao paralelu s Vettelovim sunarodnjakom Michaelom Schumacherom i njegovim godinama dominacije.

''Osobno suosjećam s navijačima jer se sjećam razdoblja Schumacherova pobjeđivanja. Budio sam se ujutro kako bih pogledao start utrke, a nakon toga sam išao dalje spavati jer sam znao kako će završiti. Prilično sam siguran da je tako i danas. ''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider