Automoto
SPORTOVI
Automoto
'Bit ćemo sve snažniji'

Hamilton: Rosberg i ja smo izgladili nesporazume

Lewis Hamilton, vozač Mercedesa, izjavio je kako je u suradnji s vodstvom momčadi izgladio nesuglasice koje je imao s momčadskim kolegom Nicom Rosbergom, a nastale su tijekom vikenda na prethodnoj utrci, Velikoj nagradi Monaca…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemački vozač opovrgnuo je da je namjerno u posljednjem krugu kvalifikacija u Monaku napravio pogrešku kojom je sačuvao pole-position i onemogućio Lewisu Hamiltonu da ga prestigne.

Rosberg je tijekom utrke stigao do druge pobjede sezone kojom je u ukupnom poretku izbio ispred Lewisa Hamiltona i sada ima četiri boda prednosti.

''Razgovarali smo nakon utrke. Kao i prijatelji, mi imamo svoje uspone i padove. Znamo se dugo vremena i ostavili smo ono što se dogodilo iza sebe. Radujemo se daljnjem zajedničkom radu kako bi pomogli momčadi u osvajanju naslova prvaka u poretku konstruktora'', poručio je Hamilton nakon zajedničke večere koju je u srijedu organizirala Mercedesova momčad u Montrealu.

''Nico i ja smo razgovarali individualno i kolektivno s momčadi. Zapravo se ništa nije promijenilo. Momčad je napravila veliki posao kako bi nas podržala. Potpora momčadi i za Nicu i za mene je odlična. Imao smo zajedničku večeru s momčadi i stvari se kreću na bolje. Idemo punom parom naprijed. Bit ćemo sve snažniji i snažniji. Pred nama je dug put, a mi se radujemo toj borbi'', zaključio je Hamilton. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider